Bepaal zelf het beeld wat je de jury wilt laten zien.

 

foto: Inge Kempers


Tegenwoordig mag er véél meer in de dressuurring dan vroeger. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden om je te onderscheiden van de rest. Wat we nog steeds willen is een smaakvolle jas. Goed passend, eigenzinnig en chique. Zodat het nét die extra sprankeling oplevert als de jury naar de combinatie kijkt. Als zijn of haar ogen worden geraakt door het complete plaatje van paard, ruiter en de dans die ze samen uitvoeren.

Herken je dit?

* Wat ik mooi vind is boven mijn budget
* Ik ben de juiste jas nog niet tegengekomen
* Ik wil een andere kleur kraag met een beetje meer bling
* Ik wil het logo van mijn dressuurstal terugzien op mijn Tailcoat en accessoires
* Ik vind mijn Tailcoat saai
* Past niet bij mijn Kep en laarzen
* Ik heb een 2e hands Tailcoat en dit is niet mijn smaak
* Ik wil een nieuwe look voor mijn Tailcoat afgestemd bij de kleur van mijn paard
*Op de beurs zag ik dit, kan jij dat op mijn Tailcoat maken?
* Ik wil graag andere knopen

Christianne Goes

Wilde geen afscheid nemen van mijn tailcoat en Monique heeft hem mooi beetje chiquer gemaakt. Ook de pasvorm is veranderd nu zit het weer als gegoten. Zo onwijs blij mee met mijn gepimpte Tailcoat.


Personaliseren van jou eigen tailcoat/slipjas

Eigen tailcoat/slipjas van de ruiter of amazone

 

Kraag - Knopen - Sierpunten 

Advies - Afspelden - Maken  - Ophalen/Verzenden
Excl materialen

Prijs is excl. 9% BTW

Eigen tailcoat/slipjas van de ruiter of amazone

 

Kraag - Knopen - Sierpunten - Mouwen 

Advies - Afspelden - Maken - Ophalen/Verzenden 
Excl. materialen

Pijs is excl. 9% BTW

Eigen tailcoat/slipjas van de ruiter of amazone

 

Kraag - Knopen - Sierpunten - Mouwen  - Rug versiering 

Advies - Afspelden - Maken - Ophalen /Verzenden 
Excl. materialen 

Prijs is excl. 9% BTW

Eigen tailcoat/slipjas van de ruiter of amazone

 

Kraag - Knopen - Sierpunten - Mouwen - Rug versiering - Slippen 

Advies- Afspelden - Maken - Ophalen/Verzenden 

Excl. materialen

Prijs is excl. 9 % BTW

 

Werkwijze:

Onderdelen Tailcoat Werkwijze Personaliseren
Kraag Andere kleur stof en afwerken met 2 randen sierband
Knopen 6 grote knopen op voorpand en 3 kleine knopen per mouw eventuweel 2 knopen op de rug
Sierpunten Sierpunten vernieuwen met andere kleur stof afwerken met sierband
Mouwen Mouwen versiering maken bij de knopen of versiering aan de kop van de mouw maken
Rug versiering Ontwerp en wens van de klant voor rugversiering
Slippen Binnenkant slippen voeren met andere kleur stof /materiaal
Andere onderdelen in overleg

Mireille ten Have

Ik had nog maar een maand de mogelijkheid om met de merrie te starten in de lichte Tour dus ik had snel een slipjas nodig. Ik wilde er niet te veel aan uitgeven want het was toen nog niet zeker of ik met deze merrie weer verder zou rijden nadat het veulen geboren was of dat ze weer gedekt zou worden. Heb toen snel een slipjas aangeschaft maar vond het een saaie jas. Ik zag een bericht op facebook voorbijkomen van Monique waar ze voor een amazone haar slipjas had aangepast. Bij haar moet ik zijn dacht ik en heb ik mijn saaie slipjas laten personaliseren naar mijn smaak. Inmiddels heeft ze ook mij korte rijjassen in pasvorm aangepast en mijn sjabrak gepersonaliseerd in de kleuren van mijn slipjas.

 

 

Liseon Kamper

Mijn tailcoat was op zich nog goed maar de voering was versleten de kraag was saai en de puntjes aan de voorkant waren versleten. Ik heb een nieuwe voering in de kleur Bordeaux in de jas laten zetten en deze kleur terug laten komen aan de binnenkant van mijn slippen, setje andere knopen erop en een nieuwe kraag nu is het chique en eenvoudig een prachtige jas waar ik super blij mee ben.

Anouk van Dijk

Voor in de eventing heb ik ooit een simpele 2 e hands slipjas gekocht om dressuur mee te rijden. Maar nu ik ook lichte tour mag starten wilde ik deze jas graag mooier passend en wat chiquer hebben. Monique heeft mijn jas mooier dan nieuw gemaakt. De jas heeft nu mooie details en daarbij heeft ze ook een mooi passend dekje gemaakt. Nu hopen dat na deze COVID - 19 periode de wedstrijden snel weer van start kunnen!

 

Mariska Krowinkel
Op een subtop wedstrijd in Utrecht kwam ik aan de praat met Monique.
Zij vertelde mij dat ze fracks deed vermaken en ook "pimpen." Ik was al tevreden over mijn frack qua pasvorm en vond het zonde om een nieuwe te kopen, daar ik hem ook aangehad had met mijn eerste paard waar ik lichte tour mee mocht starten.
Ik vertelde dat ik hem graag wat moderner wilde zien met wat bling erop.
Nadat ze wat foto s had gestuurd van voorbeelden en we ideeën hadden besproken via de app maakte ik een afspraak. Op de kraag en op de sierpuntjes wilde ik een randje bling. Ook wilde ik graag andere knopen erop met een subtiel randje zilver in plaats van de gouden knopen die er nu op zaten.
En de sierpunten die nu nog geel waren wilde ik in een andere kleur. Na verschillende stalen te bekijken en tegen de frack aan te houden werd het de diep donkerblauw fluwelen stof.
Monique heeft de jas meegenomen en is begonnen aan de klus. Daarnaast is ze op zoek gegaan naar de juiste knopen voor mij. Dit was ff een zoektocht maar was de moeite waard.
We waren erg benieuwd en toen die thuis gestuurd werd kant en klaar waren we super blij met het eindresultaat. Hij zag eruit alsof hij gloednieuw was.
Nu hopen dat we snel weer op wedstrijd kunnen om te shinen met mijn "nieuwe"frack.
Ik ben Monique erg dankbaar voor het pimpen van mijn Frack.

 

 

Jolanda de Pijper

Ik heb mijn Tailcoat door Monique vakkundig laten veranderen. Ik had goudkleurige accenten aan mijn jas zitten, wat ik uiteindelijk heb laten veranderen. Monique heeft heel veel voorbeelden om uit te kiezen. En een combi daarvan werd mijn tailcoat. Echt mijn jas. Een compleet andere look. Ben er zo blij mee. 

Monique super bedankt voor het veranderen van mijn Tailcoat.

Judith Pietersen

Ik ben ontzettend blij met de diverse gepersonaliseerde aanpassingen die Monique voor mij heeft kunnen maken! Op deze manier kan je iets heel unieks creëren volledig naar wens! Zo heb ik o.a. een oornetje laten aanpassen. Vanwege de enorme voorpluk van mijn paard kon ik nooit een fatsoenlijk oornetje vinden dat paste. Nu door een hele mooie aanpassing heeft hij een volledig naar wens ontworpen oornetje welke echt perfect past! In stijl met dit ontwerp qua kleuren heeft Monique daarnaast ook een sjabrak volledig naar wens gemaakt. Monique kan geweldige nieuwe ontwerpen maken, maar weet ook nieuw leven in te blazen in bestaande producten! Je wordt er helemaal creatief van!