Fenne-May

Samen met mijn moeder ging ik naar Monique om de mouwlengte te laten inkorten van mijn rijjasje. Ik zag daar een mooie zwarte sparkelende stof en dat werd een extra sierrandje langs mijn rug splitten.

Op wedstrijd krijg veel leuke reacties op mijn jasje.

Alice Veld

Super blij met mijn mooie slipjas, helemaal aangepast en op maat gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had. Monique nam alle tijd om samen met mij te kijken wat het beste bij mij paste, zo konden we de jas nog mooier maken dan gehoopt. Ik raad het iedereen aan om naar Monique te gaan als je een jas wilt die niet alleen super mooi past maar ook nog eens echt jij is.

Nikita Raijmakers

Mijn mooie Couture Hippique slipjas had erg lange slippen en het bovenlijfje zat niet meer goed op mijn maat. Monique heeft dit aangepast en nu zit mijn jas weer goed. Ook wilde ik de kleur Róse goud toevoegen op de kraag, sierpunten en aan de binnenkant van de slippen. Inmiddels ben ik gestart in de Lichte tour en geniet ik van mijn "nieuwe " slipjas.

Jolanda de Nekker

Mijn slipjas was veel te wijd en het lijf van de jas te lang. Monique heeft het helemaal pas gemaakt, dat leek onmogelijk omdat het wel 2 kledingmaten scheelde maar ze heeft de jas heel erg mooi vermaakt. Om er voor te zorgen dat het helemaal af was is Monique zelfs nog langs geweest tijdens een wedstrijd om te zien hoe de jas valt wanneer ik op het paard in  "vol ornaat "zat. Topservice van een vakvrouw en ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

 

Jolanda Adelaar

Ik heb mijn Pikeur slipjas in pasvorm laten aanpassen door Monique. Nu past mijn slipjas nog beter en komt mijn paard rijhouding nog beter tot zijn recht.

Vanja de Boer

Eerst schrok ik wel even toen ze allebei de mouwen uit mijn jas tornde. Ik dacht nog even als ze maar weet wat ze doet. Het eind resultaat was fantastisch de extra ruimte aan stof op mijn rug is weg en de mouwen zitten nu ook beter. 

Marjolein van den Bosch

Mijn nieuwe Pikeur slipjas heeft een

metamorfose ondergaan. Zowel de pasvorm is aangepast door Monique en mijn wensen voor de kraag en rug versiering zijn uitgevoerd, nu komen deze onderdelen nog mooier uit. Een setje nieuwe strass knopen maakte het geheel helemaal af.

Het is nu echt mijn droomjas!!! Ik ben er zo blij mee!!!!!!!!!!

Anita Berendsen

Ik stuurde een foto met de vraag of ze mijn slipjas kon voorzien van nieuwe knopen. Ik heb mijn jas op marktplaats gekocht met goud kleurige knopen. Maar ik heb alles in het zilver .

Daarna wilde ik mijn korte rijjasjes laten aanpassen.

Eentje hing al jaren in de kast" echt zonde." Voor mij een dierbaar jasje, samen met oma uitgezocht en laten maken in het buitenland, een cadeau met herinneringen dus.

Het model en de pasvorm zijn niet echt van nu, en mijn figuur niet meer dat van toen zei ik lachend.

Eerlijk gezegd vertrouw ik niet iedereen om er zo maar de schaar in te mogen zetten het moet wel goed gebeuren. Monique heeft de jas professioneel vermaakt. En dat was een best een klus! Ik vind het nog steeds heel bijzonder en vol trots draag ik het op concours

Een vakvrouw met gouden handen.

Djinta Peeters

Mijn mooie Lotus Romeo rij jas was aan de achterkant bij de slippen te lang. Ik heb Monique de slippen laten inkorten. En nu vallen ze heel mooi op mijn zadel.

bron foto: CMphotos.nl

Berlinde Middelbrink 

Monique heeft de lengte van mijn rij jas ingekort. Ze speld de juiste lengte af als ik in het zadel zit op een paard. Ik ben blij met de nieuwe lengte nu is het echt mijn jas. Veel sportiever en een nieuwe look.