Jarno Kiezebrink

Mijn mooie Kingsland is een lengtemaat rij jas. Het heeft de juiste mouwlengte & bovenlijflengte maar was verder in zijn geheel 2 maten te wijd.

Monique heeft de jas 2 maten smaller gemaakt. En nu zie je de mooie rug contouren weer in de jas in plaats van dat de jas wijd om mij heen hing.

Angeline Schennink 

Monique heeft de mouwlengte van mijn rijjasje verlengt. Die hebben nu de juiste lengte en hoef ik ze niet steeds weer naar beneden te trekken voordat ik de ring in ga.

foto: Inge Kempers

Christianne Goes

Wilde geen afscheid nemen van mijn tailcoat en Monique heeft hem mooi beetje chiquer gemaakt. Ook de pasvorm is veranderd nu zit het weer als gegoten. Zo onwijs blij mee met mijn gepimpte Tailcoat.

Mireille ten Have

Ik had nog maar een maand de mogelijkheid om met de merrie te starten in de lichte Tour dus ik had snel een slipjas nodig. Ik wilde er niet te veel aan uitgeven want het was toen nog niet zeker of ik met deze merrie weer verder zou rijden nadat het veulen geboren was of dat ze weer gedekt zou worden. Heb toen snel een slipjas aangeschaft maar vond het een saaie jas. Ik zag een bericht op facebook voorbijkomen van Monique waar ze voor een amazone haar slipjas had aangepast. Bij haar moet ik zijn dacht ik en heb ik mijn saaie slipjas laten personaliseren naar mijn smaak. Inmiddels heeft ze ook mij korte rijjassen in pasvorm aangepast en mijn sjabrak gepersonaliseerd in de kleuren van mijn slipjas.

 

 

Liseon Kamper

Mijn tailcoat was op zich nog goed maar de voering was versleten de kraag was saai en de puntjes aan de voorkant waren versleten. Ik heb een nieuwe voering in de kleur Bordeaux in de jas laten zetten en deze kleur terug laten komen aan de binnenkant van mijn slippen, setje andere knopen erop en een nieuwe kraag nu is het chique en eenvoudig een prachtige jas waar ik super blij mee ben.

Anouk van Dijk

Voor in de eventing heb ik ooit een simpele 2 e hands slipjas gekocht om dressuur mee te rijden. Maar nu ik ook lichte tour mag starten wilde ik deze jas graag mooier passend en wat chiquer hebben. Monique heeft mijn jas mooier dan nieuw gemaakt. De jas heeft nu mooie details en daarbij heeft ze ook een mooi passend dekje gemaakt. Nu hopen dat na deze COVID - 19 periode de wedstrijden snel weer van start kunnen!

 

Mariska Krowinkel

Op de kraag en op de sierpuntjes wilde ik een randje bling. Ook wilde ik graag andere knopen erop met een subtiel randje zilver in plaats van de gouden knopen die er nu op zaten.En de sierpunten die nu nog geel waren wilde ik in een andere kleur. Na verschillende stalen te bekijken en tegen de frack aan te houden werd het de diep donkerblauw fluwelen stof.Monique heeft de jas meegenomen en is begonnen aan de klus. Daarnaast is ze op zoek gegaan naar de juiste knopen voor mij. Dit was ff een zoektocht maar was de moeite waard.
We waren erg benieuwd en toen die thuis gestuurd werd kant en klaar waren we super blij met het eindresultaat. Hij zag eruit alsof hij gloednieuw was.Nu hopen dat we snel weer op wedstrijd kunnen om te shinen met mijn "nieuwe"frack.
Ik ben Monique erg dankbaar voor het pimpen van mijn Frack.

Jolanda de Pijper

Ik heb mijn Tailcoat door Monique vakkundig laten veranderen. Ik had goudkleurige accenten aan mijn jas zitten, wat ik uiteindelijk heb laten veranderen. Monique heeft heel veel voorbeelden om uit te kiezen. En een combi daarvan werd mijn tailcoat. Echt mijn jas. Een compleet andere look. Ben er zo blij mee. 

Monique super bedankt voor het veranderen van mijn Tailcoat.

Judith Pietersen

Ik ben ontzettend blij met de diverse gepersonaliseerde aanpassingen die Monique voor mij heeft kunnen maken! Op deze manier kan je iets heel unieks creëren volledig naar wens! Zo heb ik o.a. een oornetje laten aanpassen. Vanwege de enorme voorpluk van mijn paard kon ik nooit een fatsoenlijk oornetje vinden dat paste. Nu door een hele mooie aanpassing heeft hij een volledig naar wens ontworpen oornetje welke echt perfect past! In stijl met dit ontwerp qua kleuren heeft Monique daarnaast ook een sjabrak volledig naar wens gemaakt. Monique kan geweldige nieuwe ontwerpen maken, maar weet ook nieuw leven in te blazen in bestaande producten! Je wordt er helemaal creatief van! 

Marlon van Wissen 

Het voorpand van mijn slipjas was te kort en is op de juiste lengte voor mij gemaakt. Nieuwe knopen op de voor en achterkant geeft mijn slipjas een nieuwe uitstraling.